CHIQUILIN BIZKOTXOA
OSAGAIAK:
-205g gaileta chiquilin -Sobre bat Royal legamia-16g baking powder
-3 arrrautz ertain -Gatz pixka bat
-100g gurina -Glas azukrea
-75g esne -.Lau goilarada azukre
NOLA EGIN:
*Hasteko, labea 180-tan berotu.
*Ondoren, giletak txikitu poltsa batean sartzen eta rodilo batekin gainetik pasatzen.
*Segidan, txuringoa gorringotik banatu, gorringoa azukrearekin bol batean jarri eta nahastu txxuria eta espumarekin geratu arte.
*Gero, esnea eta gurina bolera bota eta nahastu minutu bat.
*Jarraian, gehitu gaileta txikituak eta legami sobre eta nahastu.
*Beranduago, txuringoa gatzarekin (pixka bat) nahastu eta masara bota poliki-poliki.
*Dena nahastu ondoren, moldea engrasatu eta masa bota.
*Bukatu baino lehen, labean sartu 30-35min.
*Bukatzeko, moldea atera eta glas azukrea bota gainetik.
No hay comentarios:
Publicar un comentario