martes, 1 de abril de 2014

CHIQUILIN BIZKOTXOA

OSAGAIAK:
      -205g gaileta chiquilin       -Sobre bat Royal legamia-16g baking powder
      -3 arrrautz ertain              -Gatz pixka bat
      -100g gurina                    -Glas azukrea
      -75g esne                        -.Lau goilarada azukre
Bizcocho Chiquilín
NOLA EGIN:
      
*Hasteko, labea 180-tan berotu.

*Ondoren, giletak txikitu poltsa batean sartzen eta rodilo batekin gainetik pasatzen.

*Segidan, txuringoa gorringotik banatu, gorringoa azukrearekin bol batean jarri eta nahastu txxuria eta espumarekin geratu arte.

*Gero, esnea eta gurina bolera bota eta nahastu minutu bat.

*Jarraian, gehitu gaileta txikituak eta legami sobre eta nahastu.

*Beranduago, txuringoa gatzarekin (pixka bat) nahastu eta masara bota poliki-poliki.

*Dena nahastu ondoren, moldea engrasatu eta masa bota.

*Bukatu baino lehen, labean sartu 30-35min.

*Bukatzeko, moldea atera eta glas azukrea bota gainetik.

No hay comentarios:

Publicar un comentario